Svakog meseca novi popusti!

Pored naše kvalitetne usluge i osoblja koje će vas uvek ljubazno dočekati znamo šta još vam je omiljeno kod nas – svakog meseca novi popusti.

To je praksa koju smo započeli prošle godine, iako smo zbog vanrednog stanja bili onemogućeni da je sprovedemo svakog meseca, oni koji nas redovno prate znaju da ih tokom svih ostalih meseci nismo izneverili i da smo ih početkom svakog meseca sačekali s novim popustima!

Na vašu, a i našu radost nastavljamo to da radimo i ove godine!
Jasno je zašto na vašu, zbog povoljnijih cena. Mada, neki od vas su nam otkrili da jedva čekaju početak meseca kako bi videli šta je to novo što smo za taj mesec osmislili. I priznajemo, zaista smo bili iznenađeni kad ste nam to prvi put otkrili! Zato što smo mislili smo da je samo nama zanimljivo da osmišljavamo sve te kombinacije tretmana i međusobno biramo favorit popust tog meseca.
I tu dolazimo do naše radosti – odabira favorita mesečnog popusta. Jer onaj čiji favorit bude najtraženiji tokom nekog meseca, dobija ručak po želji od ostalih članova. Tako da je ovo zapravo “win-win” situacija za sve nas! 🙂

Svakog meseca novi popusti na masazu samo u Relaksacija Beograd
Klikni ovde: https://www.instagram.com/relaksacijabeograd/

Ovog meseca, pored uobičajenih mesečnih popusta imamo još jedno izneđenje za vas. Rođendan nam je, znate da vas svake godine iznenadimo te ni ova neće biti izuzetak!

Platiš jedan dobiješ dva - masažni tretmani Relaksacija Beograd

Rođendanska ponuda
Rođendanska ponuda važi u rođendanskoj nedelji (kako drugačije?) i odnosi se na period 14.2.-21.2. Podrazumeva da svako od vas ko u toj nedelji želi da uradi pojedinačan tretman leđa, nogu ili anticelulit tretman; po ceni jednog će dobiti dva tretmana koja radi tog dana. Ono što je važno napomenuti jeste da se ne može deliti na pola sa drugom osobom ili na drugi dan, zato je važno prilikom zakazivanja najaviti da želite da dođete na rođendanski tretman leđa/nogu/anticelulit.

Nadamo se da će vam se dopasti ovo naše rođendansko iznenađenje! 🙂